Adatvédelmi információk a GDPR szerint

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt az adatvédelmi szabályzatot, mielőtt ezt a weboldalt használja.

Ennek a politikának az a célja, hogy meghatározza a Trendchem Kft. által az Önt érintő személyes adatok felhasználására vonatkozó elveket. A weboldal elérésével Ön elfogadja a személyes adatok feldolgozását és átadását az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően. Ha nem ért egyet ezekkel a kifejezésekkel, akkor nem használhatja a weboldalt.

A Trendchem Kft. (adószám: 11106942-2-41) nagyon komolyan veszi a weboldal felhasználóinak magánéletét és az Ön személyes adatait. A Trendchem Kft. célja, amennyiben az Ön személyes adatait a Trendchem Kft. dolgozza fel, mindenkor meggyőződhessen, hogy az Ön személyes adatait tiszteletben tartják, és hogy az Ön személyes adatait megfelelően figyelembe veszik.

A Trendchem Kft. azon személyes adatok adatkezelője, amelyet Ön a weboldalon keresztül küld el. A Trendchem Kft. 2018. május 25-ig eleget tesz az európai GDPR-jogszabályoknak.

A Trendchem Kft. személyes adatokat gyűjt, mint például a vezetéknév, a keresztnév, az e-mail cím és a lakóhely szerinti ország, valamint egyéb olyan információkat, amelyeket a weboldal felhasználója önként benyújt. Az Ön által megadott személyes adatokat az Ön által igényelt információk és szolgáltatások, valamint a marketing, az értékesítés és a termékfejlesztési célok érdekében dolgozzák fel. A Trendchem Kft. személyes adatokat adhat harmadik országbeli, valamint az Európai Unión és az Európai Gazdasági Térségen kívül található harmadik feleknek, például termékeik forgalmazójának a megrendeléseinek feldolgozásához és a kérelmek teljesítéséhez.

A Magyar Személyi Adatvédelmi Törvény értelmében a személyes adataihoz hozzáférési és helyesbítési joga van. A Trendchem Kft. által feldolgozott és az Önnel kapcsolatban álló személyes adatokat illetően ingyenesen szerezhet információkat. Ha ilyen információt szeretne kérni, vagy kérheti az adatok szerkesztését vagy törlését, kérjük, forduljon a Trendchem Kft-hez.

Egyéb

A Trendchem Kft. nem vállal semmilyen felelősséget a külső weboldalak adatvédelmi gyakorlatához vagy tartalmához, amelyhez a weboldal linkeket tartalmaz.

A Trendchem Kft. bármikor előzetes értesítés nélkül módosíthatja az adatvédelmi irányelv feltételeit.

 

Ha bármilyen kérdése van a weboldalon található információkat illetően, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk:

Trendchem Kft.
Telefon: +36209149601; +36305407412
E-mail: info@trendchem.hu